5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

2 snydedage – kan man det

Når du gerne vil gennemføre 5:2 Faste, er det vigtigt at du som mand max indtager 600 kalorier på fastedagene og som kvinde er det max 500 kalorier. De andre dage må du spise almindeligt, og har du en travl dag på arbejdet, kan du godt komme til at spise lidt for godt – har jeg selv prøvet.

Nu det er sket en enkelt gang, hvor jeg så er kommet op på 1000 kalorier på en fastedag, vil jeg høre, om der er også er andre, der har oplevet det. Hvordan har jeres reaktion været på det? For det betyder jo stadigvæk at du er langt under det normale kalorie indtag i forhold til en hel almindelig dag.

Her kan det være mellem 2000-3000 kalorier du skal have på en dag – og så bibeholder du vægten du er på. Du kommer derfor stadigvæk til at tabe dig – det kommer blot ikke til at gå lige så hurtigt, som hvis du helligede dig de max 600 kalorier.

Det kan nok komme til at ske igen, og derfor har jeg også valgt at kalde mit indlæg her for 2 snydedage – kan man det. For om jeg vil det eller ej, har jeg på fornemmelsen at dage kan blive anderledes end man lige troede, og så er det vigtigt at have kontrol, og ikke bare gå amok med kalorierne.

Det bliver spændende at se om jeg er den eneste, der tør indrømme at jeg har haft snydedage, eller hvad man nu skal kalde dem. Jeg tror der er andre derude, som godt ved, at der lige røg lidt ekstra ned, og alligevel fortsætter med livsstilsændringen, for man er jo ikke tilbage ved den måde man spiste på før.

Grunden til de ekstra kalorier

Grunden til de ekstra kalorier i dag, kom da der var heftig mødeaktivitet på arbejdet, og så var det der med at gå sukkerkold pludselig ved at blive en realitet. Dum som man er, var der så lige en Cola, der ventede på mig, og hurtigt blev den drukket. Om jeg er tilfreds med det – på ingen måde – er dog sikker på at det var med til at holde mig oppe, da jeg så senere skulle ind til et andet møde. 

Det er fantastisk at opleve hvor hurtigt dagen den går, og så huske at skrive ned, at det blev til lidt ekstra kalorier, og lidt ekstra at spise – kom du også frisk med dine oplevelser om en ”snydedag” – eller så kommer jeg godt nok til at være alene.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…