5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Arbejdspladsen og 5:2 Faste

Har du fortalt på dit arbejde, at du er er gået i gang med 5:2 Faste, kan der komme mange forskellige reaktioner. Den mest almindelige reaktion er stadigvæk spørgsmålet – hvad er det? – og her er det let at svare. Det er jo blot at spise mindre 2 dage om ugen, i forhold til hvad du ellers må indtage på en dag.

Andre reaktioner på 5:2 Faste kan være, at det også var på tide at du kom i gang eller nå så det er din de der moderne slankekure. Den sjove tendens lige nu på mit egen arbejdsplads er, at der er flere og flere som kommer med på livsstilsændringen, og sammen står man bare endnu stærkere. Når flere er fælles om ikke at spise alt for mange kalorier 2 dage om ugen, kan der hurtigt opstå et stærkere fællesskab, som kan gøre en stor forskel.

Med 5:2 Faste er det muligt at inspirere hinanden med de resultater der viser sig, blandt andet i form af vægttab, mere overskud i hverdagen, og derfor også mere overskud til at dyrke motion. Når det er muligt at inspirere hinanden, er der også mulighed for at komme med opskrifter og lignende, som kan hjælpe med at fastholde fokus på ændringen.

5:2 Faste på arbejdspladsen 

Det kan ligefrem være en styrke på arbejdspladsen at komme i gang med 5:2 Faste, og når I er flere som vælger at gå i gang, vil der være mulighed for at starte fællesskabet op. Giv jer selv muligheden for at gøre det – I kommer helt sikkert ikke til at fortryde det.

Forhåbentligt er de fleste arbejdspladser i Danmark rummelige nok til at give plads til 5:2 Faste, og er de det, er det bare fremad med 5:2 Faste. Det kan være at maden skal ændres en lille smule, eller at du selv skal huske at det er salaten du skal tage i stedet for de lækre rugbrødsmadder som bare venter på dig.

Vær åben omkring det, gør opmærksom på din behov, og er i flere, så inspirer hinanden til at fortsætte og udvikle livsstilsændringen. Giv dig og dine kollegaer muligheden for at komme godt ud af starthullerne, vælg at bruge lidt tid her på siden, hvor der kan findes en lang række af inspiration til 5:2 Faste.

Vil du gerne fortælle om dine erfaringer med 5:2 Faste på arbejdspladsen, er du velkommen her – det kan give inspiration til mig og andre herinde i forummet.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…