5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Endnu en uge - 5:2 Faste

Tiden går hurtigt, og med 4 børn og et fast arbejde, er der ikke altid lige meget overskud til at klare en ”masse ved siden af” – Jeg er sikker på ikke at være den eneste som har det på den måde, og derfor er det også dejligt en gang imellem at have lidt frirum og få clearet tankerne ved at skrive her.

Det er netop en af de ting, der gør det super spændende at blive ved med 5:2 Faste, fordi jeg ved, at I er derude, og læser med. Bare jeg kan gøre indtryk på en af jer andre, er målet for mig nået, så har jeg været med til at ændre livet for en anden person i positiv retning. Det handler om at give, og giver du nok, får du som regel endnu mere tilbage.

Det synes jeg vi er slemme til at glemme i vores lille hyggelig Dannevang, for vi er ofte gode til at kræve ind, og regne med at få meget serveret – en tillagt vane i et velfærdssamfund, hvor staten har givet meget, og ikke forventet så meget retur. Det er der blevet lavet om på siden finanskrisen, der heldigvis er ved at slippe sit tag i store dele af verden.

Hvad har alt det her med 5:2 Faste at gøre – svaret er meget enkelt – giv inspiration videre til en anden person, og vær med til at højne livskvaliteten ved vedkommende, og du er kommet meget langt. Hvordan du får gjort det, er helt op til dig at finde ud af – jeg forsøger at gøre mit bedste ved at skrive om mine oplevelser med 5:2 Faste her.

Prøv det på din måde, du kommer helt sikkert til at inspirere andre – du skal blot ønske det nok, så kommer det.

Endnu en uge

Pilen peger igen en lille smule lavere end sidst på vægten – jeg har som sagt haft en enorm travl uge, og har måttet gå lidt på kompromis med fastedagene, for at være klar nok i hovedet til nogle sene møder på mit arbejde. At det så gav succes den anden vej rundt, har givet lidt malurt i bægeret, i forhold til 5:2 Faste.

Træning er det heller ikke blevet til meget af, og det besværliggør selvfølgelig processen i forhold til at komme ned på den ønskede vægt hurtigst muligt. Dog er der så blevet købt ekstra udstyr til træning hjemme, for at veje op på det i fremtiden.

Det betyder at endnu en uge er gået med 5:2 Faste – ikke helt efter bogen – men med nye overvejelser og tanker om fremtiden, så skal jeg nok nå målet.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

shilong barry updated their profile
Nov 7
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23
Susanne updated their profile
Apr 20
Susanne is now a member of Sund Faste
Apr 20
Lotte is now a member of Sund Faste
Mar 21
Susanne Nielsen is now a member of Sund Faste
Jan 24
Erik Olsen is now a member of Sund Faste
Jan 18
Liselotte Gadving is now a member of Sund Faste
Jan 16
Trine Kepler Bentzen and Vibeke Jensen joined Sund Faste
Jan 15
Poul John Knøsgaard is now a member of Sund Faste
Sep 13, 2016
Birgit Pagh is now a member of Sund Faste
Aug 2, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj posted a blog post
Jul 21, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj is now a member of Sund Faste
Jul 14, 2016
Louise Nalepa is now a member of Sund Faste
Jul 6, 2016
More…