5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Fastedag - once again

Der er ikke noget som en god fastedag, hvor man bare føler at tiden flyver for en, og en af dem har jeg haft i dag. Jeg skriver dette indlæg, for at fortælle jer andre, at det altså sagtens kan lade sig gøre, også uden at det føles slemt på noget tidspunkt overhovedet. Er du selv i tvivl, er det altså bare at komme i gang, for du kommer til at opleve hvordan vægten bliver sjovere og sjovere at stå op på.

Når du som jeg ikke har trænet ordentligt i en lang periode, og bare har ladet stå til med vægten, fordi madindtaget bare har været masser af chokolade og alt muligt andet usundt, er det fedt at se resultaterne med vægten. På nuværende tidspunkt i dag, er der indtaget lige godt 200 kalorier, og klokken er på vej mod de 18.00.

Jeg har ikke følt meget skidt tilpas på et eneste tidspunkt endnu, og det er simpelthen en så positiv oplevelse, at jeg bliver nødt til at skrive om det her. Jeg har arbejdet en del af dagen med en opgave til en kunde, og den er nu ved at være færdig, her er der blevet indtaget 30 gram gulerødder og ca. 1 liter vand over 4 timer.

Der er også kommet en enkel lille isvaffel ned – en vaffel til is hvor der ca. er 35 kalorier i – som var rent guf. Det tog mig lang tid at indtage den, for den blev delt over i mange mindre bidder – og det var som jeg skrev tidligere – rent guf.

Prøv det nu selv

Nu er det snart aftensmad der skal laves, og jeg ved at kæresten har udset sig en kaloriefattig omelet, jeg tror på bliver rigtig god. Hun er lidt af en magiker med maden, specielt når det er weekend, og vi har mulighed for at kræse lidt ekstra om det, så jeg glæder mig allerede og ser meget frem mod aftensmaden.

Er du ikke selv kommet i gang endnu, er der ikke nogen grund til at vente, for det bliver en stor succes for dig. Du kan hurtigt mærke forskellen på vægten, og når du så kommer til at måle din livvidde og lignende, vil du også kunne opleve en forskel der.

Hvad venter du på

Du ved nu, at der ingen grund er til at vente med at starte på 5:2 Faste – og kommer du til at nyde fastedagene lige så meget som mig, er der virkelig noget at se frem til. Det bliver gode oplevelser, en vægt der har pil nedad og spændende mad, som du vil nyde ekstra meget. 

Start NU.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…