5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Fastedag - once again

Der er ikke noget som en god fastedag, hvor man bare føler at tiden flyver for en, og en af dem har jeg haft i dag. Jeg skriver dette indlæg, for at fortælle jer andre, at det altså sagtens kan lade sig gøre, også uden at det føles slemt på noget tidspunkt overhovedet. Er du selv i tvivl, er det altså bare at komme i gang, for du kommer til at opleve hvordan vægten bliver sjovere og sjovere at stå op på.

Når du som jeg ikke har trænet ordentligt i en lang periode, og bare har ladet stå til med vægten, fordi madindtaget bare har været masser af chokolade og alt muligt andet usundt, er det fedt at se resultaterne med vægten. På nuværende tidspunkt i dag, er der indtaget lige godt 200 kalorier, og klokken er på vej mod de 18.00.

Jeg har ikke følt meget skidt tilpas på et eneste tidspunkt endnu, og det er simpelthen en så positiv oplevelse, at jeg bliver nødt til at skrive om det her. Jeg har arbejdet en del af dagen med en opgave til en kunde, og den er nu ved at være færdig, her er der blevet indtaget 30 gram gulerødder og ca. 1 liter vand over 4 timer.

Der er også kommet en enkel lille isvaffel ned – en vaffel til is hvor der ca. er 35 kalorier i – som var rent guf. Det tog mig lang tid at indtage den, for den blev delt over i mange mindre bidder – og det var som jeg skrev tidligere – rent guf.

Prøv det nu selv

Nu er det snart aftensmad der skal laves, og jeg ved at kæresten har udset sig en kaloriefattig omelet, jeg tror på bliver rigtig god. Hun er lidt af en magiker med maden, specielt når det er weekend, og vi har mulighed for at kræse lidt ekstra om det, så jeg glæder mig allerede og ser meget frem mod aftensmaden.

Er du ikke selv kommet i gang endnu, er der ikke nogen grund til at vente, for det bliver en stor succes for dig. Du kan hurtigt mærke forskellen på vægten, og når du så kommer til at måle din livvidde og lignende, vil du også kunne opleve en forskel der.

Hvad venter du på

Du ved nu, at der ingen grund er til at vente med at starte på 5:2 Faste – og kommer du til at nyde fastedagene lige så meget som mig, er der virkelig noget at se frem til. Det bliver gode oplevelser, en vægt der har pil nedad og spændende mad, som du vil nyde ekstra meget. 

Start NU.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

shilong barry updated their profile
Nov 7
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23
Susanne updated their profile
Apr 20
Susanne is now a member of Sund Faste
Apr 20
Lotte is now a member of Sund Faste
Mar 21
Susanne Nielsen is now a member of Sund Faste
Jan 24
Erik Olsen is now a member of Sund Faste
Jan 18
Liselotte Gadving is now a member of Sund Faste
Jan 16
Trine Kepler Bentzen and Vibeke Jensen joined Sund Faste
Jan 15
Poul John Knøsgaard is now a member of Sund Faste
Sep 13, 2016
Birgit Pagh is now a member of Sund Faste
Aug 2, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj posted a blog post
Jul 21, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj is now a member of Sund Faste
Jul 14, 2016
Louise Nalepa is now a member of Sund Faste
Jul 6, 2016
More…