Her finder du en god stor og fedtfri dessert, der er fremstillet uden brug af ismaskine. Husk at tage frossen yoghurt ud af fryseren – 10 minutter før du serverer den, for at blødgøre den en smule. Du kan sagtens eksperimentere med en lang række af andre frugter ved hjælp af denne metode – muligheden er der også for at tilføre en et par dråber vanilje ekstrakt.
Kalorier pr. portion: 146
Antal personer: 6
Tidsforbrug: 10 minutter (husk at lade det fryse 3-4 timer)
Indhold
200 gram hindbær
405 Gram minimælk
500 gram fedt græsk yoghurt
Sådan gør du
• Hak halvdelen af dine hindbær – de skal kun grovhakkes.
• Hæld de resterende hindbær i en foodprocessor og bliv ved indtil de er en glat puré . Brug alternativt en gaffel eller lignende, hvis du har ikke har en foodprocessor – det forlænger dog tidsforbruget.
• Hæld de purerede hindbær i en stor skål og rør mælken og den græske yoghurt i, indtil alt er godt blandet. Hæld nu de resterende hakkede hindbær i, og overfør blandingen til en beholder, der kan holde til at komme i fryseren, så er det blot at vente 3-4 timer.
Lav den gerne dagen før, og server den så, når du får gæster, eller der skal hygges lidt ekstra.