5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Hvad vil du med livet?

Har du nogensinde fået stukket den kommentar i hovedet, og har du sat dig ned og tænkt over hvad du egentlig vil med livet, hvad du vil have ud af det, og hvordan du kommer fra A til B. Livet kan ændres på et splitsekund – det kan være fra det øjeblik du finder din livsledsager, det øjeblik i bestemmer jer for at få børn, og sådan kan det fortsætte – og hvad har det med 5:2 Faste at gøre??

Igen er det noget du bestemmer, og derfor kan dit liv også ændre sig i løbet af et kort sekund. For du vælger at lave en livsstilsændring, der i løbet af kort tid kommer til at betyde meget for dig. Har du børn, er du overvægtig og vil du gerne leve længere sammen med børnene og være noget værd for dem, så er det blot endnu vigtigere at komme i gang. Mit spørgsmål til dig – hvorfor er du ikke i gang med 5:2 Faste endnu – kan du jo så passende komme med et svar på nu!

Det kan godt være du ikke bryder dig om svaret til at starte med, for kigger du helt ind i dit inderste, ved du godt, at det er fordi du ikke har prioriteret en sund livsstil højt nok. Hvordan tror du dine børn vil have det, når du om få år ikke kan overkomme gåturen med dem, lege med dem ude i haven eller hele tiden bliver nødt til at sige nej – svaret kender du jo godt – det føles som at svigte sin børn.

Hvad vil du med livet – 5:2 Faste giver dig muligheden for at komme i gang med en positiv livsstilsændring, hvor du kommer til at tabe dig, får mere overskud i hverdagen og det er lige hvad børnene kan lide – for de får en mere aktiv forælder, der kan tage del i deres hverdag.

Spørgsmålet er hvor lang tid du tør lade være – med 5:2 Faste er det let at komme i gang. Du skal ikke ændre særlig meget på din livsstil, for det er kun 2 dage om ugen du skal faste, og de andre 5 dage kan du gøre som du altid har gjort, det vil sige spise fornuftigt og almindeligt.

5:2 Faste er det helt rigtige at starte på, ikke mindst for dig selv og dine børns skyld – så de også får forældre, der er noget værd i fremtiden. Kom i gang allerede i dag!

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…