5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Kære dagbog

Kære dagbog

Jeg har i dag brugt en del tid på at studere andre indlæg omkring 5:2 og hvad der ellers er blevet udgivet af 5:2 Faste ting. Der kom i denne uge i Familie Journalen et lille ekstra hæfte med, der udelukkende omhandlede 5:2 Faste, hvor det mere eller mindre er lagt op til kun at være en slankekur.

Det kan jeg ikke helt forstå kære dagbog – for mig, er det så meget mere end det, det er ved at blive en god radikal livsstilsændring, hvor det handler om at tænke mere over flere andre aspekter af livet også. Det synes jeg er sundt at gøre, og når du kigger på hvad andre har fået af resultater med 5:2 Faste, er der også langt flere, som netop beskriver det som livsstilsændringer og ikke bare endnu en slankekur.

For mig handler det altså om, at du har taget tyren ved hornene, og ønsker at ændre på hele dit liv, eller det er gået op for mig, at det er hvad jeg er i gang med. Der er sket så mange ting de sidste år, at jeg først nu har haft tid til at ræsonnere over det, og det må siges at være et rigtigt godt tidspunkt.

Den ene fastedag tager den anden, og det kan mærkes hvordan kiloene stiller og roligt forsvinder fra kroppen, og når der så samtidig også er blevet prioriteret lidt mere sund tid, det vil sige gåture med og uden børn, familieture i skoven, der ikke ligger mere end 200 meter væk, og en gang i mellem træning i et fitnesscenter, så peger alt i den rigtige retning.

Kære dagbog, håber du følger godt med i hvad der kommer til at ske, hvorfor det er jeg rykker så meget igennem, og hvorfor jeg bruger så meget tid sammen med dig og sundfaste her – fordi jeg er blevet fanget af 5:2 Faste, og de muligheder det giver en.

Det er en behagelig fornemmelse at tage endnu en fastedag og vide at det er den rigtige vej det går. Det er godt at smage lidt ekstra lækkert mad, når du har mulighed for at gøre det, og det er en udsøgt fornøjelse at følge med i hvad der sker for andre, der også har valgt at arbejde med 5:2 Faste.

Det var bare lige hvad jeg havde behov for at komme ud med nu, det har fyldt lidt i de sidste dage, og så er det godt at få luft for det – har jeg ladet mig fortælle.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

shilong barry updated their profile
Nov 7
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23
Susanne updated their profile
Apr 20
Susanne is now a member of Sund Faste
Apr 20
Lotte is now a member of Sund Faste
Mar 21
Susanne Nielsen is now a member of Sund Faste
Jan 24
Erik Olsen is now a member of Sund Faste
Jan 18
Liselotte Gadving is now a member of Sund Faste
Jan 16
Trine Kepler Bentzen and Vibeke Jensen joined Sund Faste
Jan 15
Poul John Knøsgaard is now a member of Sund Faste
Sep 13, 2016
Birgit Pagh is now a member of Sund Faste
Aug 2, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj posted a blog post
Jul 21, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj is now a member of Sund Faste
Jul 14, 2016
Louise Nalepa is now a member of Sund Faste
Jul 6, 2016
More…