Sommerlig og velsmagende ret, hvor du får kylling og feta i et perfekt match. Kan anbefales at lave både hvis du er alene eller skal lave den til flere. Portionen her, er lavet til 2 personer.
Kalorier pr. portion: 259
Antal personer: 2
Tidsforbrug: 50 minutter
Indhold
2 × 150 gram kyllingebryst
1 spsk tomatpuré
1 tsk hakket frisk basilikum
1 tsk olivenolie
1 fed hvidløg , pillet og fint skåret
400 gram hele tomater
½ tsk salt
1 spsk rødvinseddike
25 gram lys fetaost , skåret i små tern
Sådan gør du
• Skær kyllingen i 2 stykker og snit det fint på begge sider. Gnid tomatpuré og halvdelen af dit basilikum over de 4 stykker kylling. Lad det hvile mens du forbereder det resterende.
• Varm olivenolien forsigtigt i en non-stick gryde, tilsæt hvidløg og steg i 1-2 minutter, indtil det begynder at blive brun. Tilsæt dåsetomaterne , salt og det resterende basilikum. Lad det simre over medium varme i 10 minutter. Reducer varmen og mas tometerne med bagsiden af en ske. Tilsæt rødvinseddike og lad det fortsætte med at simre i yderligere 10 minutter.
• I mellemtiden forvarmer du grillen til medium varme. Arranger kyllingestykkerne på grillen gryde og lad det stå i 7-8 minutter på hver side . Kyllingen skal koges igennem og være gylden over det hele.
• Tilsæt kyllingen og feta til tomatsaucen og rør godt rundt. Lad det få varme i 2-3 minutter mere, og servér straks retten.