Kylling og mango passer godt sammen i en ret, og kombinerer du det med friske krydderurter og ingefær, bliver det helt sikkert en af favoritterne.
Kalorier pr. portion: 234
Tidsforbrug: 25 minutter
Serveres for 2 personer
Indhold
2 × 150g kyllingebryst uden skind, skåret i halve på langs
½ tsk hakket frisk rosmarin
½ tsk hakket frisk timian
salt og friskkværnet sort peber
1 tsk olivenolie
100g mango stykker, hakkes i små stykker
2 tsk brun sukker
1 spsk rødvinseddike
1 spsk tør sherry
1 lille spids frisk ingefær , skrællet og fint revet
Sådan gør du
• Gnid stykkerne af kyllingbryst med urter, samt lid salt og peber.
• Varm olivenolien i en stor stegepande over middel varme . Tilsæt kylling og steg stykkerne til de er gyldenbrune. Det giver ca. 8-10 minutter på hver side . Tag kyllingen fra panden når de er færdige og dæk dem godt til, så du er sikker på at de holder varmen.
• Varm en gryde op, tilsæt mango og lad det stege i 2 minutter, tilsæt derefter sukker, eddike , sherry og ingefær. Rør godt i det og lad det fortsætte med at stege i yderligere 2 minutter. Hæld mango sauce over kyllingen og server det straks derefter.