5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Lille 5:2 Faste opsang! Start NU

Med et par måneder kørende på 5:2 Faste, er der ved at komme en god rytme i det, og det kan tydeligt mærkes, at der sker noget med kroppen nu. Det er en skøn fornemmelse at mærke det større overskud, der er kommet, og så er det jo også skøn at se på vægten, at den ikke flyver lige så højt op, som den netop gjorde tidligere. 

Hvordan ser det ud med dig, efter du har været i gang et par måneder, er der sket store resultater, har du tabt dig, eller står det hele lidt stille. Der kan jo være meget stor forskel fra person til person, så det vil være godt med in-put fra andre, der står i lignende situationer. Kom frisk med dine oplevelser efter godt 2 måneder på den valgte kur.

Ønsker du ikke at svare med en kommentar, er det også muligt at være mere anonym og smide en direkte besked omkring det – så kan jeg lave et sammendrag af de kommentarer og posts, der bliver lavet. Det vil være rigtig godt for os alle, og give en masse værdifulde informationer – som du kan drage fordel af efterfølgende.

Livet med 5:2 Faste, som bliver spredt ud til flere og flere – er noget man hurtigt vænner sig til, sådan er min oplevelse af det. Det bliver noget med at vide, at man den og den dag vælger at faste, og fordi det netop kun er de 2 dage, er det meget lettere end så meget andet. Er du ikke selv kommet i gang, vil der være mulighed for at starte i dag – det er kun dig selv du venter på – og du skal selvfølgelig være klar til det – det skal hr. Hansen og fru Jensen også – og de gør det.

Vil du gerne i gang med at tabe nogle kilo, vil du gøre det på en måde, som ikke kommer til at gå meget ud over din livsstil, og vil du gøre det på en måde hvor alle kan være med, er det absolut det bedste at starte på 5:2 Faste – set fra mit eget personlige synspunkt.

Giv dig selv en oplevelse, spring ud i det – oplev hvordan kiloene kommer til at rasle af, og hvordan tøj du ikke tidligere kunne passe, bliver muligt for dig at passe igen. Jeg glæder mig til at se dig i fuld 4-spring herinde også – der er ikke noget at vente på – start med 5:2 Faste i dag.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…