5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Opsamling af gode råd om 5:2 Faste

Der findes mange gode råd på nettet, når du gerne vil i gang med 5:2 Faste – mange af dem handler om hvad du gør, når du skal faste. Her vil jeg prøve at komme med en række af de gode råd jeg har fundet, og hvordan jeg vurderer rådet. Er det noget som virker, eller er det blot noget som virker lidt hult.

Maden du spiser

Det er meget individuelt, om du er til 1 måltid om dagen, når du faster, eller om du ønsker at bevare det samme antal måltider, og så blot passer rigtigt godt på hvad du spiser, så det passer med det antal kalorier, der må indtages. Et godt råd som jeg selv bruger i perioder, er at lave en dagbog over hvad du spiser i en periode, også selv på ikke fastedage.

Det er noget jeg ved virker, og gør dig simpelthen mere opmærksom på hvad du spiser, hvilket også kan være med til at du kun får det kroppen har brug for, på ikke fastedage. Et effektivt våben under din 5:2 Faste – det er at holde øje med maden du spiser.

Tankemylder på fastedage

For nogle kan de første fastedage være svære at komme over, og tankerne kan få alt for meget tid, så koncentrationen ryger sig en endnu større tur. Har du et arbejde, hvor der kræves fuld koncentration kan det være farligt at den gør det. Det er som regel kun de første gange du faster, det er sådan og her vil det være godt at have noget at give sig til, eller noget der kan få tankerne helt væk fra maden og sultfornemmelsen.

Det er meget forskelligt hvad folk har af input til det rundt om på nettet. En ting der går igen, er te, te og mere te. Det er noget folk anbefaler uanset hvor du kigger henne, og så er det også godt at komme ud og går en tur eller lignende.

Jeg kan kun sige, at det igen er 2 rigtig gode råd. Både det at du aktiverer dig selv og laver noget andet, som kan få tankemylderet til at gå væk, eller at du giver maven en fornemmelse af at du lytter til den, og derved putter noget i den, ved at indtage noget flydende, som er te.

5:2 Faste – kom i gang med den

Det sidste jeg vil komme med i denne omgang, er folks syn på 5:2 Faste. Der er ingen tvivl om at det er noget som fungerer, og rigtig mange er glade for kuren eller livsstilsændringen som det er. Min anbefaling er – kom i gang selv – du kommer til at få det meget bedre.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…