5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Opskrifter i massevis 5:2 Faste

Når du har været på 5:2 Faste i en periode, kommer der efterhånden en lang række af opskrifter, der er spændende at skrive ned, og få fortalt andre om. Derfor overvejer jeg allerede nu at dele mange af vores opskrifter her fra hjemmet med jer herinde. Det kunne være rart at høre fra jer, og finde ud af hvad folk siger til det? – har i selv opskrifter vil det også være interessant at læse dem.

Morgen, middag og aften

Der findes et hav af opskrifter, som kan tilpasses 5:2 Faste, og så er der selvfølgelig de opskrifter som blot er lavet til denne form for livsstilsændring. Det handler om at være kreativ, finde ud af hvad der virker for en, og så ellers udnytte, at det kun er 2 dage om ugen, hvor du reelt skal faste.

Det gør det også lettere at give dig tid til at finde de gode opskrifter, som du bliver mere end glad for efterfølgende. En ting er helt sikkert – her i vores hjem, er der begyndt at blive brugt langt mere blomkål end tidligere – det er ikke mindst takket være den fantastiske blomkålspizza, der har vundet vores hjerter.

I den kommende tid, vil det blive muligt at finde en lang række af opskrifter til morgen, middag og aften, hvor du også samtidig kan finde gode fifs til at spice nogle af de forskellige retter op. Det kan være med en lille smagsforstærker, noget krydderi eller noget helt tredje, som har vist sig at have en god effekt i forhold til 5:2 Faste og mæthedsfornemmelsen på fastedage.

Der kan være mange forskellige retter at begynde dagen med, og allerede her kan du selv være med til at gøre en stor forskel. For vælger du at komme med et par input, kan det jo netop være med til at komme med den morgenmadsopskrift, som kan ændre på flere andre menneskers morgenmadsrutiner.

Det er altså ikke kun dig selv, det handler om. Det handler lige så meget om de mennesker du har med at gøre i dagligdagen. Tænk hvis du kan være med til at gøre en forskel for dem, som er med til at forøge deres kvalitet af livet. 

Vi har kun fået et liv i gave – det handler om at leve det bedst muligt. For at leve det bedst muligt, vil du have mulighed for at starte på 5:2 Faste.  Vil du gerne i gang – så start lige her med at komme i gang – du kommer ikke til at fortryde din start på 5:2 Faste.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

shilong barry updated their profile
Nov 7
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23
Susanne updated their profile
Apr 20
Susanne is now a member of Sund Faste
Apr 20
Lotte is now a member of Sund Faste
Mar 21
Susanne Nielsen is now a member of Sund Faste
Jan 24
Erik Olsen is now a member of Sund Faste
Jan 18
Liselotte Gadving is now a member of Sund Faste
Jan 16
Trine Kepler Bentzen and Vibeke Jensen joined Sund Faste
Jan 15
Poul John Knøsgaard is now a member of Sund Faste
Sep 13, 2016
Birgit Pagh is now a member of Sund Faste
Aug 2, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj posted a blog post
Jul 21, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj is now a member of Sund Faste
Jul 14, 2016
Louise Nalepa is now a member of Sund Faste
Jul 6, 2016
More…