5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Opskrifter i massevis 5:2 Faste

Når du har været på 5:2 Faste i en periode, kommer der efterhånden en lang række af opskrifter, der er spændende at skrive ned, og få fortalt andre om. Derfor overvejer jeg allerede nu at dele mange af vores opskrifter her fra hjemmet med jer herinde. Det kunne være rart at høre fra jer, og finde ud af hvad folk siger til det? – har i selv opskrifter vil det også være interessant at læse dem.

Morgen, middag og aften

Der findes et hav af opskrifter, som kan tilpasses 5:2 Faste, og så er der selvfølgelig de opskrifter som blot er lavet til denne form for livsstilsændring. Det handler om at være kreativ, finde ud af hvad der virker for en, og så ellers udnytte, at det kun er 2 dage om ugen, hvor du reelt skal faste.

Det gør det også lettere at give dig tid til at finde de gode opskrifter, som du bliver mere end glad for efterfølgende. En ting er helt sikkert – her i vores hjem, er der begyndt at blive brugt langt mere blomkål end tidligere – det er ikke mindst takket være den fantastiske blomkålspizza, der har vundet vores hjerter.

I den kommende tid, vil det blive muligt at finde en lang række af opskrifter til morgen, middag og aften, hvor du også samtidig kan finde gode fifs til at spice nogle af de forskellige retter op. Det kan være med en lille smagsforstærker, noget krydderi eller noget helt tredje, som har vist sig at have en god effekt i forhold til 5:2 Faste og mæthedsfornemmelsen på fastedage.

Der kan være mange forskellige retter at begynde dagen med, og allerede her kan du selv være med til at gøre en stor forskel. For vælger du at komme med et par input, kan det jo netop være med til at komme med den morgenmadsopskrift, som kan ændre på flere andre menneskers morgenmadsrutiner.

Det er altså ikke kun dig selv, det handler om. Det handler lige så meget om de mennesker du har med at gøre i dagligdagen. Tænk hvis du kan være med til at gøre en forskel for dem, som er med til at forøge deres kvalitet af livet. 

Vi har kun fået et liv i gave – det handler om at leve det bedst muligt. For at leve det bedst muligt, vil du have mulighed for at starte på 5:2 Faste.  Vil du gerne i gang – så start lige her med at komme i gang – du kommer ikke til at fortryde din start på 5:2 Faste.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…