Når det skal gå hurtigt, er det absolut en af mine favoritopskrifter du finder lige her. Du får et godt og tilfredsstillende måltid, der også smager godt.
Kalorier: 298 pr. person
Personer: 2
Tidsforbrug i alt: 24 minutter.
Indhold
1 × 175 gram magert svinemørbrad, gerne i tynde skiver
½ spsk almindeligt mel , krydret med salt og friskkværnet sort peber
2 tsk olivenolie
1 fed hvidløg , pillet og finthakket
4 forårsløg, snittes fint
½ rød peber, uden kerner og fint snittede
½ gul peber, uden kerner og fint snittede
1 tsk stødt melis
1 spsk hvidvinseddike
1 tsk tomatpuré
1 spsk lys soya sauce
1 spsk tør sherry
Sådan gør du
• Vend svinekødet, så det bliver godt melet til.
• Varm olivenolien i en stor gryde eller wok over god varme. Tilsæt svinekødet og lad det stege indtil det har fået god farve, ca. 4-5 minutter. Tag svinekødet fra panden med en hulske, dæk det over, så det kan holde varmen.
• Sæt gryden til en god varme, tilsæt hvidløg og forårsløg og lad det stege i 1 minut , før du tilføjer peberfrugter og lynsteg det så yderligere i 3 minutter.
• Smid svinekødet på panden igen og kom så sukker, eddike, tomatpuré, sojasovs og 50ml vand og sherry i, og bland det godt sammen. Lad det simre i 3 minutter mere før du serverer det.