5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Vælg dine kampe – 5:2 Faste

Der er altid valg at tage i nutidens samfund – det kan blot være vidt forskellige valg, der skal tages. Kigger du mod tv-fronten og de mange reality deltagere, er det helt andre valg der skal tages, end de valg, der bliver taget af folk, der ønsker at gøre noget godt for samfundet ved at give sig væk til deres arbejde, og være meget dygtige til det. 

Det er nok at sætte tingene lidt ekstra på spidsen, og hvad så – er det ikke ok at gøre det, også selv når det er 5:2 Faste, der er tale om. En livsstilsændring, der er positiv for mange os og derfor vil være det rigtige at gå i gang med, hvis du gerne vil rette op på en livsstil, som ikke just har været den sundeste.

Kan reality deltagerne ikke også være i gang med 5:2 Faste – helt sikkert, og der er måske flere i gang, som man ikke lige kender til. Uanset hvordan og hvorledes du vender og drejer det, er det noget forskelligt folk ønsker at få ud af livet, og det kan derfor også være godt at vælge sine kampe – gør det smart – du får mest ud af det på den måde.

Kampe og 5:2 Faste

Når du skal i gang med en livsstilsændring, hvor det er gennemgribende for hele dit liv, vil der helt sikkert komme nogle kampe, og her er det vigtigt at vælge de rigtige. Det kan være svært altid selv at gennemskue dem, så sørg for opbakning, og gør det så let som overhovedet muligt for dem der bakker dig op, så de altid ved hvad du ønsker at få ud af din 5:2 Faste.

Det kan være med til at gøre en stor forskel, og kan være en af de kampe der bliver vundet på vej mod en livsstilsændring, som kommer til at give dig mere overskud og velvære i hverdagen – prøv selv 5:2 Faste, du kommer ikke til at fortryde det.

Husk det er ikke alle kampe du kan vinde, heller ikke når det gælder 5:2 Faste, så der vil helt sikkert komme bump på vejen. Giv dig selv muligheden for at tage bumpene godt med, og oplev at du bliver stærkere af det efterfølgende.

Det har jeg prøvet, og mon ikke også andre har det – selv reality deltagerne har deres bump på vej mod deres mål. Uanset hvad målet er, om det er at blive berømt fordi du har været i TV, eller en varig livsstilsændring som 5:2 Faste, så kan du klare det – kom i gang allerede i dag.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…