5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Vælg dine kampe – 5:2 Faste

Der er altid valg at tage i nutidens samfund – det kan blot være vidt forskellige valg, der skal tages. Kigger du mod tv-fronten og de mange reality deltagere, er det helt andre valg der skal tages, end de valg, der bliver taget af folk, der ønsker at gøre noget godt for samfundet ved at give sig væk til deres arbejde, og være meget dygtige til det. 

Det er nok at sætte tingene lidt ekstra på spidsen, og hvad så – er det ikke ok at gøre det, også selv når det er 5:2 Faste, der er tale om. En livsstilsændring, der er positiv for mange os og derfor vil være det rigtige at gå i gang med, hvis du gerne vil rette op på en livsstil, som ikke just har været den sundeste.

Kan reality deltagerne ikke også være i gang med 5:2 Faste – helt sikkert, og der er måske flere i gang, som man ikke lige kender til. Uanset hvordan og hvorledes du vender og drejer det, er det noget forskelligt folk ønsker at få ud af livet, og det kan derfor også være godt at vælge sine kampe – gør det smart – du får mest ud af det på den måde.

Kampe og 5:2 Faste

Når du skal i gang med en livsstilsændring, hvor det er gennemgribende for hele dit liv, vil der helt sikkert komme nogle kampe, og her er det vigtigt at vælge de rigtige. Det kan være svært altid selv at gennemskue dem, så sørg for opbakning, og gør det så let som overhovedet muligt for dem der bakker dig op, så de altid ved hvad du ønsker at få ud af din 5:2 Faste.

Det kan være med til at gøre en stor forskel, og kan være en af de kampe der bliver vundet på vej mod en livsstilsændring, som kommer til at give dig mere overskud og velvære i hverdagen – prøv selv 5:2 Faste, du kommer ikke til at fortryde det.

Husk det er ikke alle kampe du kan vinde, heller ikke når det gælder 5:2 Faste, så der vil helt sikkert komme bump på vejen. Giv dig selv muligheden for at tage bumpene godt med, og oplev at du bliver stærkere af det efterfølgende.

Det har jeg prøvet, og mon ikke også andre har det – selv reality deltagerne har deres bump på vej mod deres mål. Uanset hvad målet er, om det er at blive berømt fordi du har været i TV, eller en varig livsstilsændring som 5:2 Faste, så kan du klare det – kom i gang allerede i dag.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

shilong barry updated their profile
Nov 7
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23
Susanne updated their profile
Apr 20
Susanne is now a member of Sund Faste
Apr 20
Lotte is now a member of Sund Faste
Mar 21
Susanne Nielsen is now a member of Sund Faste
Jan 24
Erik Olsen is now a member of Sund Faste
Jan 18
Liselotte Gadving is now a member of Sund Faste
Jan 16
Trine Kepler Bentzen and Vibeke Jensen joined Sund Faste
Jan 15
Poul John Knøsgaard is now a member of Sund Faste
Sep 13, 2016
Birgit Pagh is now a member of Sund Faste
Aug 2, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj posted a blog post
Jul 21, 2016
Martin Stendahl Dyrhøj is now a member of Sund Faste
Jul 14, 2016
Louise Nalepa is now a member of Sund Faste
Jul 6, 2016
More…