5:2 kuren information, opskrifter, bøger og apps

Velvære og livslyst

Der er mange veje mod ens mål i livet, og når det gælder personligt velvære, så er der vidt forskellige slankekure, livsstilsændringer og anskuelser, på hvordan du kommer fra det ene punkt til det andet. En af de livsstilsændringer som jeg har fundet ud af fungerer rigtigt godt er 5:2 Faste – for her kan du fortsætte din livsstil langt hen ad vejen og så bruge 2 dage om ugen på at spise mindre end normalt.

Du har stadigvæk mulighed for at spise, og du kan gøre det på mange måder, så det er helt op til dig, hvad du får ud af det. Det gennemsnitlige vægttab for dem som beslutter sig for at vælge 5:2 Faste, er lige omkring 500 gram pr. uge. Vælger du at gå mere hardcore i gang med kuren, er der set vægttab på mere end 2 kilo om ugen.

Nu er 5:2 Faste kun en del af livsstilsændringen, for har du tidligere spist alt for meget usundt mad, er det også noget du skal tænke over i fremtiden, for at komme til at leve længere, have det godt og opleve personlig velvære, er det hele vejen rundt du skal kigge på dig selv.

Dine vaner og dit valg

Når du vælger at ændre på dine vaner, handler det meget om at komme ud af din komfortzone. Din komfortzone er her hvor du føler dig tryg, hvor du har en god kontrol over tingene, og du lige kan skære hjørner af her og der. Lige så snart du er ude af den, vil du ikke have mulighed for at gøre tingene på samme måde, du skal tænke anderledes og du skal være med til at udvikle dig selv.

Det er en gode måde at få hanket op på sig selv, og vælger du 5:2 Faste, vil det at tage fastedage være at komme ud af ens komfortzone. Derfor er det også bare at starte – det er dine vaner og dit valg, der skal have en tur i vaskemaskinen, så du kan starte på en frisk.

Med de muligheder du har, og de værktøjer du får med i forbindelse med 5:2 Faste, vil det være en god start du får. Har du ikke prøvet det endnu, er det ikke for sent, for du kan hurtigt mærke en ændring hos dig selv – og så kommer du ud af din komfortzone – prøv det allerede i dag. 5:2 Faste er vejen til mere velvære og overskud i hverdagen.

Nyhedsbrev

Få automatisk information omkring 5:2 kuren direkte i din mailbox. Tilmeld dig her: Tilmeld nyhedsbrev

lain zwen is now a member of Sund Faste
Nov 5
Dorthe nielsen is now a member of Sund Faste
May 23
Hjælp med at lære 5:2 Bot alt omkring 5:2 kuren. Stil den spørgsmål og den vil lære hurtigt....
htt…
Charlotte Hansen is now a member of Sund Faste
Feb 7
Lone Hasemann Rydén is now a member of Sund Faste
Feb 6
Linda Hesse Poulsen is now a member of Sund Faste
Jan 31
Irma.myllerup is now a member of Sund Faste
Jan 27
Karina is now a member of Sund Faste
Jan 19
Monika Faber is now a member of Sund Faste
Jan 18
Per Madsen is now a member of Sund Faste
Jan 14
Michael Thompson is now a member of Sund Faste
Dec 27, 2017
shilong barry updated their profile
Nov 7, 2017
shilong barry is now a member of Sund Faste
Nov 7, 2017
Vibeke helligsøe is now a member of Sund Faste
Oct 29, 2017
Sussi Robinson is now a member of Sund Faste
Sep 4, 2017
John Martin is now a member of Sund Faste
May 17, 2017
Jørn Severinsen posted a discussion
May 6, 2017
Jørn Severinsen is now a member of Sund Faste
May 6, 2017
Lisbeth Vienberg is now a member of Sund Faste
Apr 23, 2017
Susanne updated their profile
Apr 20, 2017
More…