2 dag på 5:2 Kuren

Jeg begyndte mandag med 5:2 kuren

I dette indlæg vil jeg beskrive tirsdag, som normal spise dag og onsdag som 2. faste dag og de ting jeg oplevede i perioden.

Efter mandagens faste var tirsdag en god spisedag, hvor jeg ikke skulle tælle kcal eller tænke på mine spisevaner. Dette er et af de punkter, som jeg godt kan lide ved denne form for diæt.
Det eneste jeg oplevede var en større udskilling af væske, og jeg var temmelig meget på wc.

Onsdag var 2. fastedag og jeg nåede desværre ikke at få noget til morgenmad, så første del af dagen var lidt lang angående sult. Jeg drak meget og det tog det værste. Jeg fik et tip på Twitter omkring at et glas vand med lidt honning vil hjælpe på energi og sult, men har ikke afprøvet det.

Da jeg var kommet lidt sent op kunne jeg ikke nå min morgentræning og valgte derfor at træne Yoga om aften. Inden spiste jeg lidt agurk og en gulerod, som tog den værste sultfornemmelse.

Selve træningen gik fint, men da vi nåede til balanceøvelserne kunne jeg mærke lidt svimmelhed og balancen var ikke som den plejer. Jeg tror jeg fremover vil ligge mine træninger om morgen på de dage jeg faster og undgå svimmelhed.

Efter træning var den endelig tid til et større måltid, som bestod af varmrøget laks med salat. Hele måltidet var på omkring 425 kcal og jeg var temmelig mæt efterfølgende. Jeg sluttede dagen af med lidt nødder og var ikke sulten resten af aften.

Jeg har bemærket at jeg udskille temmelig meget væske på fastedage og dagen efter og tror det skyldes den større mængde vand og salat der indtages.

Jeg fik et godt tip mere på Twitter omkring et program, som hedder ShapeUp, som bruges til at holde øje med kcal. Programmet er på dansk og man kan scanne stregkoder og direkte se indholdet af maden. Jeg bruger det nu på min mobil.

De sidste to tip jeg fik på Twitter var, at man kan spise meget agurk, da det primært indeholder vand og at appelsiner mætter i lang tid.

Jeg er nu færdig med fasten i denne uge og næste fastedag er på mandag, som jeg forventer at klare uden problemer. Så bliver det også spændende at se om de 1,5 kg, som jeg har tabt fra mandag til torsdag morgen kommer på igen. Jeg forventer at det meste er vand tab.

Tags


comments powered by Disqus