2 snydedage – kan man det

Når du gerne vil gennemføre 5:2 Faste, er det vigtigt at du som mand max indtager 600 kalorier på fastedagene og som kvinde er det max 500 kalorier.

De andre dage må du spise almindeligt, og har du en travl dag på arbejdet, kan du godt komme til at spise lidt for godt – har jeg selv prøvet.

Nu det er sket en enkelt gang, hvor jeg så er kommet op på 1000 kalorier på en fastedag, vil jeg høre, om der er også er andre, der har oplevet det. Hvordan har jeres reaktion været på det? For det betyder jo stadigvæk at du er langt under det normale kalorie indtag i forhold til en hel almindelig dag.

Her kan det være mellem 2000-3000 kalorier du skal have på en dag – og så bibeholder du vægten du er på. Du kommer derfor stadigvæk til at tabe dig – det kommer blot ikke til at gå lige så hurtigt, som hvis du helligede dig de max 600 kalorier.

Det kan nok komme til at ske igen, og derfor har jeg også valgt at kalde mit indlæg her for 2 snydedage – kan man det. For om jeg vil det eller ej, har jeg på fornemmelsen at dage kan blive anderledes end man lige troede, og så er det vigtigt at have kontrol, og ikke bare gå amok med kalorierne.

Det bliver spændende at se om jeg er den eneste, der tør indrømme at jeg har haft snydedage, eller hvad man nu skal kalde dem. Jeg tror der er andre derude, som godt ved, at der lige røg lidt ekstra ned, og alligevel fortsætter med livsstilsændringen, for man er jo ikke tilbage ved den måde man spiste på før.

Grunden til de ekstra kalorier
Grunden til de ekstra kalorier i dag, kom da der var heftig mødeaktivitet på arbejdet, og så var det der med at gå sukkerkold pludselig ved at blive en realitet. Dum som man er, var der så lige en Cola, der ventede på mig, og hurtigt blev den drukket. Om jeg er tilfreds med det – på ingen måde – er dog sikker på at det var med til at holde mig oppe, da jeg så senere skulle ind til et andet møde.

Det er fantastisk at opleve hvor hurtigt dagen den går, og så huske at skrive ned, at det blev til lidt ekstra kalorier, og lidt ekstra at spise – kom du også frisk med dine oplevelser om en "snydedag" – eller så kommer jeg godt nok til at være alene.

Tags


comments powered by Disqus