5:2 Faste – kvinder og mænd

I dagens samfund, hvor der bliver talt meget om ligestilling, er det sjovt at se hvor mange af hvert køn, der er i gang med 5:2 Faste.

Mange af de steder hvor du har mulighed for at læse om det eller søge info om det, står det meget klart, at der er et klart overtal af kvinder i forhold til 5:2 Faste.

Her tænker jeg hurtigt hvordan det kan være? Er det fordi der er langt flere kvinder som altid er på en eller anden form for slankekur, eller er det fordi mænd bare ikke offentligt har lyst til at vise hvordan og hvorledes tingene hænger sammen. Kigger man på de mange kure rundt omkring, ser hvem der køber Skyr og proteinpulver ude omkring på nettet, er det tydeligt at se, at der er mange mænd, der også deltager.

Jeg har set tal på forummer, hvor det er helt op til 91% af de deltagende, der er kvinder, og det undrer mig egentligt meget, at der kan være så stor forskel. Det som jeg ikke troede var at tabu mere, har jeg så fundet ud af, stadigvæk er en eller anden form for tabu – da mændene er markant i undertal.

Hvorfor er det sådan
Med 5:2 Faste, hvor det er en livsstilsændring som er i gang, kan det undre mange inklusive jeg selv, at der er så mange mænd, som ikke åbenlyst fortæller at de er i gang med at tabe sig. Har du set og fulgt med i TV det sidste stykke tid, har det også været muligt at følge med i at en mand ved navn John, tabte sig meget under 5:2 Faste.

Det er jo et synligt bevis på, at 5:2 Faste også fungerer for mænd. I nogle tilfælde tror jeg faktisk at du som mand vil have lettere ved at tabe dig med 5:2 Faste. Om det er rigtigt eller ej, vil jeg gerne prøve at høre jer om. Hvordan ser i på denne tese, er der noget om det eller er det bare noget som jeg har insinueret på en helt forkert baggrund.

Start op med 5:2 Faste
En ting er helt sikkert – det er aldrig dumt at starte op med 5:2 Faste – og finde ud af hvor meget du kan tabe dig. Det er dit valg, din fremtid og dine ekstra kilo du skal gå rundt med. Kom derfor i gang allerede i dag – start her.

Tags


comments powered by Disqus