5:2 Faste spreder sig

Der er ingen tvivl om at flere og flere danskere er ved at få øjnene op for 5:2 Faste, og de muligheder det giver dig. I den forløbne uge er blandt andet Familiejournalen kommet med et helt ekstra indlæg, som udelukkende fortæller om 5:2 Faste.

Familiejournalen er et blad, der kommer ud til rigtig mange husstande, når det bliver købt, og der er mange som køber det – specielt kvinder i alderen +30.

Mon ikke det kommer til at give et ekstra skub af folk, der kan tale med om 5:2 Faste over den næste periode – det er jeg helt sikker på at det gør. Det er også på tide, at der er flere og flere som får øjnene op for de fortræffeligheder, der er ved denne kur. Selvfølgelig kan det være hårdt at faste på en meget travl dag – hvor stressniveauet lige er på sit højeste – så er det jo godt at vide, at det kun er den ene dag, og at du den efterfølgende dag kan spise almindeligt igen.

Er der nogle af jer, der har gjort jer erfaringer med Familiejournalens indlæg, og er det værd at investere i, for at finde yderligere inspiration til sin madlavning på fastedagene? Jeg har nemlig overvejet at købe bladet alene på den baggrund, at der var det her ekstra indlæg med.

Jeg kunne vildt godt tænke mig at høre fra flere af jer andre herinde, hvad det er i finder af mad, hvordan i bliver ved med at finde på inspiration til maden, og hvor forskelligt mad i laver på fastedagene.

Der er ingen tvivl om at det vil komme til at give en del at kunne sparre med hinanden. Bare det at vi er 2 her i husstanden, der er i gang med 5:2 Faste, er med til at give en helt masse inspiration og sparring. Specielt når den ene måske er ved at køre en lille smule fast i det, for her er det virkelig godt at have en at sparre med.

Hjælp til selvhjælp
Med de muligheder vi har for at give hinanden inspiration med madlavning, holde hinanden op på hvad det er vi i gang med, og hvorfor det er godt at bruge 5:2 Faste, er jeg sikker på at vi alle er med til at lave hjælp til selvhjælp.

Vil du være med herinde, er du mere end velkommen med en kommentar, og jeg glæder mig til at høre din historie om 5:2 Faste.

Tags


comments powered by Disqus