5 grunde til at starte på 5:2 Faste

Vil du gerne i gang med 5:2 Faste, får du lige her 5 gode grunde til at vælge den, så du bliver 100% overbevist, om at det er den rigtige måde at komme af med de overflødige kilo.

Du bliver overrasket over nogle af grundene, og kommer helt sikkert også til at sige nemlig ja, hvis du allerede er i gang med at tabe dig.

De 5 grunde

  • Du har i 5 ud af 7 dage mulighed for at spise det mad du godt kan lide, og derfor skal du heller ikke bruge særlig meget tid på at tænke over hvad du kan spise og ikke spise. Du har altså mulighed for at spise din yndlingsmad i en stor del af tiden – jeg kender ikke umiddelbart andre slankekure eller lignende, hvor det kan lade sig gøre.

  • 5:2 Faste er meget fleksibel, og giver dig mulighed for at tilpasse din fastedage til den livsstil du nu har. Uanset om du er aktiv, knap så aktiv, har meget tid i overskud, eller har mindre tid i overskud, vil der være mulighed for at bruge 5:2 Faste. Det er der heller ikke rigtig andre kure, der giver dig mulighed for at være.

  • Den passer til både mænd og kvinder, og derfor er den let at tilpasse til jer, som gerne vil prøve at gøre noget sammen, uden at det kommer til at gå udover kvaliteten af kuren og lignende. Når i er flere der går på 5:2 Faste sammen, er der også god mulighed for sparring, inspiration og lignende, hvilket blot er med til at styrke hele forløbet med 5:2 Faste.

  • Nogle føler helt klart, at de bliver skarpere i hovedet og kroppen, og får mere af den rigtige mad, når de vælger at starte på 5:2 Faste. Det er med til at øge lysten til at dyrke motion, og gøre det rigtige, i stedet for blot at smide sig på sofaen, når arbejdsdagen er ovre.

  • Du kommer i gang med et vægttab, der ikke lader dig smide 10 kilo på en uge, men vil lade dig tabe kiloene stille og roligt. Ifølge flere undersøgelser, er det gennemsnitlige vægttab ca. ½ kilo på uge, altså 500 gram pr. uge – for dem der er i gang med 5:2 Faste.

Kom derfor i gang allerede i dag med at tage hul på 5:2 Faste, og find du også ud af hvor god en kur det er – valget er dit – nu ved du blot hvorfor du skal komme i gang.

Tags


comments powered by Disqus