Blomkålspizza – guf på en fastedag

I skrivende stund, er der faktisk en bag mig, der rumsterer i køkkenet, og er i fuld gang med at lave en lækker blomkålspizza.

Det er ikke så dårligt en søndag aften, hvor den ellers har stået på arbejde det meste af dagen i egen virksomhed, samtidig med at der er blevet ordnet en række huslige ting. Hvordan har din weekend været, og har den været i 5:2 Fastens tegn.

Tøvejret er også for alvor kommet til landet, og derfor skal der også snart investeres noget tid i at komme udendørs igen. Det har simpelthen været for kold i alt for lang tid, og når du kan se græsset igen, er det blot den ene fod foran den anden og så af sted. Hvordan har du selv gjort det, har du været ude at løbe en masse, eller kommer du fra en landsdel, hvor sneen ikke har været så toneangivende som i det nordjyske.

På vej hjem fra arbejde, har jeg flere gange set folk falde, og det er ikke noget man ønsker, der sker for ens værste fjende. Det glatte føre har været for meget, og det er bare ikke mig at løbe i sådan et vejr.

Tilbage til 5:2 Faste, som jo er det jeg gerne vil skrive endnu mere om lige her. Der er mulighed for mange slags fyld på sådan en blomkålspizza, og derfor er jeg også nysgerrig efter at vide, hvad det er i andre putter på den, eller er det kun her i familien vi er glade for blomkålspizza, når der er fastedag under 5:2 Faste.

Det er ikke sjældent, at børnene også råber lækkert, når de får at vide, at det er en blomkålspizza vi skal have, og det havde jeg virkelig frygtet for, men der blev alle mine fordomme godt nok gjort til skamme. Det er jo blot dejligt at opleve, at en blomkålspizza lavet specielt til 5:2 Faste får så hurtige ben at gå på, at det er over alt forventning.

Som sagt er blomkålspizza på en fastedag, bare guf for os herhjemme. Det er fedt at vi allerede har fundet noget mad som hele familien kan enes om er det helt rigtige. Har i prøvet blomkålspizza under en fastedag i et 5:2 fasteforløb – og hvordan var succesraten hos jer.

Vi er glade for resultatet, og vi er glade for at det bare går så godt – fortsat god weekend herfra.

Tags


comments powered by Disqus