Ferie og 5:2 Faste

Nu begynder den første af årets ferier at nærme sig – det er selvfølgelig vinterferien, der her er tale om. Hvordan vil du klare den under 5:2 Faste, har du en køreplan for dagene, og er der tale om en mindre slap uge, hvor kalorierne ikke bliver talt lige så meget.

Her er der ikke taget stilling til det 100% endnu – og her kommer der lige lidt bonusinfo – som blot er ment mest for sjov i forhold 5:2 Faste.

Tager du dig selv i at spise de her isvafler, der kan købes til 1 liter is, og kommer du til at tage 3 af dem, har du lynhurtigt spist over 100 kalorier. Det er lidt vildt at tænke på, når du så samtidig kan tage så meget skyr med havregryn, at du bliver mæt af det med det samme – uden at nå op på lige så mange kalorier.

Alt efter ferietype kan der også være forskel på hvad der bliver indtaget i løbet af en dag, og det ved du sikkert lige så godt som jeg. Er du i et ferieland, er det svært at holde sig væk fra alt det usunde, og børnene vil også gerne ud at spise en enkelt aften eller to. Hvordan vil du klare dette – har du selv børn – så kan det være du har stået i dilemmaet før.

Gør det let for dig selv
Der er ingen tvivl om, at hvis du planlægger din ferie i god tid, kan du også komme langt med 5:2 Faste. De 2 fastedage du skal have, skal koordineres så alle ved hvad dagene skal gå med, og derved gøre det lettere for hele familien. Samtidig er det så muligt at få noget godt mad, der giver kalorier nok til at du kan holde en hel dag.

Jo lettere du kan gøre det for dig selv, jo sjovere vil det også være at have fastedage. Det handler rigtigt meget om planlægning, og så være klar til at stå ved det, når viljestyrken bliver sat til prøve. Vil du give mig ret, eller skal der være mulighed for at løsne lidt på det i ferien – jeg er spændt på at høre fra dig, og høre om de erfaringer du har gjort dig med 5:2 Faste og ferier.

Tags


comments powered by Disqus