Juletiden og fastedage

Nu nærmer julen sig med hastige skridt, og har du planlagt din næste uge, så det stadigvæk kan lade sig gøre at faste?

Det kan være svært i denne søde juletid, hvor der flere dage i træk kan være regulere ædegilder på vej. Er du klar til det, er du også klar til at faste, så du får fuldt udnytte af 5:2 Faste i denne periode også.

Der er jo ingen som tvinger dig til at spise igennem alle dagene, så husk at stoppe op i god tid, og smag lidt af det hele med små portioner og stop i god tid med slikket, så du ikke bliver helt proppet op med det. Med de mange fristelser i julen, kan det være svært, så det kan sagtens kræve lidt viljestyrke, at komme godt igennem dagene.

Din viljestyrke kan blive mange kilo værd
Når du skal igennem den søde juletid, er der ingen tvivl om, at det er den søde tid du også er på vej igennem. Her kan du virkelig være med til at gøre en forskel for dig selv i stor stil, specielt når du formår at bruge din viljestyrke rigtigt. Der vil konstant være fristelser, og formår du at modstå dem, vil du hurtigt mærke et par ekstra kilo ryge af.

På lang sigt kan det være med til at gøre en stor forskel i 5:2 Faste, at du også viser viljestyrke, for det er jo ikke det eneste tidspunkt på året, hvor du har mulighed for at blive fristet. Der er også andre tidspunkter end lige julen, hvor der er mange søde fristelser – så brug din viljestyrke positivt, og husk at det altid kan ses på vægten.

5:2 Faste – godt igennem julen
Der er alle muligheder for at komme godt igennem julen, for det er kun 2 ud af 7 dage du skal faste, og mon ikke der er et par dage, hvor vejret skal trækkes dybt ind, og du kan slappe af, uden at skulle tænke på alt for meget.

Det er muligt her, og der er ellers 3-4 dage, hvor den står på julefrokoster og alt det andet. Der skal være plads til din fastedage, for det er dig, der skal have kontrol over dit liv. Start med at gøre en forskel, planlæg din fastedage, og kom så godt igennem julen – jeg er sikker på at du kan klare det.

Tags


comments powered by Disqus