Træk stikket og nyd en fastedag

I en verden hvor alt skal gå hurtigere og hurtigere, er det faktisk sundt nogle gange at koble helt ud af systemet og tage en dag, der ikke er lige som alle de andre.

Hvordan det kan passe ind i 5:2 Faste, er hvad du vil finde ud af ved at læse med her. Der kommer et par gode tips, et par tricks og andet jeg selv har oplevet, når jeg har gjort det.

Tænk dig at trække stikket fra morgenstunden, hvor du har mulighed for at sove længe – det er ikke tit det sker, men når det gør, så husk at nyd det ekstra meget. Det giver så også en sen morgenmad, og det er lige netop her en af fordelene er, for du kan sagtens lave en fastedag i 5:2 Faste, når du trækker stikket du.

Den sene morgenmad og kombinerede frokost kan sagtens være på ca. 200 kalorier, og måske mere alt efter hvem du er, og så har du som mand stadigvæk 400 kalorier tilbage til resten af dagen, og som kvinde ca. 300 kalorier tilbage. Vælger du at kaste dig i lag med en fordybelsesopgave, vil der være masser af plads til gulerødder, radiser eller andre kaloriefattige grøntsager.

Du kan også vælge at kaste et par film på, læse en bog eller gøre andre lignende ting, det kommer alt sammen an på hvad der passer dig bedst, også i forhold til at du vælger at trække stikket ud, og nyde den verden du er født i.

Tro på det – så sker det
Det handler meget om at tro på tingene, og tror du på en dag, hvor du kan trække stikket helt ud, så kommer det også til at ske. Det er uden tvivl en helt fantastisk fornemmelse, og det giver dig fint mulighed for at lave en fastedag i 5:2 Faste. Jeg har prøvet det et par gange, og selv om der ofte er meget travlt i forhold til mine tidligere beskrivelser herinde, så er det netop ekstra sundt for mig at gøre det – synes jeg selv.

Jeg er nu kommet et godt stykke ind i hvad man kan kalde en god rytme i forbindelse med 5:2 Faste, og det giver mig mulighed for at have overskud til at skrive dette på en fastedag. Jeg er ved at blive glad for mine fastedage, for jeg tvinger mig selv til at være endnu mere konsekvent end jeg normalt er – og det er god læring.

Når jeg kan nyde det – er der helt sikkert også andre, der har gode fastedage. Correct me if i’m wrong.

Tags


comments powered by Disqus