Uge 2 på 5:2 fasten

Så er min 2. uge med 5:2 fasten gået igang og jeg har planlagt at faste mandag og torsdag i denne uge.

Det er vigtigt for mig at planlægge fastedagene på forhånd, så det passer ind i min hverdag.

Mandag morgen var med en kop the og nogle gulerødder på vej til arbejde, ingen frokost og gulerødder og agurk efter arbejde.

Da jeg efter arbejde skulle forbi bogholder og revisor var jeg først klar til aftensmad omkring klokken 19.00 og var temmelig sulten på dette tidspunkt. Måltidet bestod af rejer, hvidkål, rød peber og bønnespire. Det hele stegt i olie og karry for at give lidt mere smag. Selve måltidet var på 185 kcal. Jeg tror ikke det bliver min yndlingsret.

Jeg var lidt påvirket af fasten fra 16-19 og mit humør var svingende. Var dog bevist omkring dette, så det gav ingen problemer.
Denne mandag var træningsfri, så energien var i top og jeg fik læst en del om aften.

De næste 2 dage er med normal spisning og torsdag står den på faste igen.

Tags


comments powered by Disqus