Uge 4 gik i kage

Jeg havde planlagt at faste mandag og torsdag, men ugen gik totalt i kage.

Mandag var jeg forberedt på at faste og dagen gik uden problemer frem til 19.00, hvor jeg stadigvæk var på arbejde. Sulten vandt og fastedagen var gået i fløjten.

Tirsdag og onsdag endte på samme måde og onsdag aften kørte jeg til Kolding, da jeg skulle på kursus resten af ugen.

Jeg havde planlagt at faste torsdag og fredag, så jeg kunne nå det i denne uge, men efter 10 timers undervisning og 3 timers hjemmearbejde vandt sulten igen. Så jeg skiftede taktik og resten af ugen spiste jeg et æble til frokost og et større måltid mad til aften. Ikke den optimale løsning, men fik stadigvæk et mindre kcal indtag disse 4 dage.

Det er nu tirsdag morgen og 5 2 fasten går igang igen. Hvis man fejler, så er det bare at starte igen. Jeg tror altid der vil være perioder, hvor planlægningen ikke virker optimalt.

Tags


comments powered by Disqus